Vio Joriena stelt zich voor

Joriena van Harn komt in de week van 17-21 oktober en 19-23 december een weeks stage lopen in team Asklepios. Zij is eerstejaars verloskundige in opleiding (vio) bij de Verloskunde Academie te Rotterdam.

Even voorstellen:

Ik ben Joriena van Harn, 18 jaar en ik ben net gestart met de opleiding tot verloskundige aan de Verloskunde Academie van Rotterdam. 

Ik mag in oktober en december een week meelopen in de praktijk hier in Barneveld in team Asklepios. Ik kijk er naar uit om mee te mogen kijken in de praktijk en het vak zo te leren kennen. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens spreekuren, visites en/of de bevalling. Laat het vooral weten als je me ergens liever niet bij hebt. 

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen ontmoeten en van jullie te mogen leren!

Heb je vragen aan Joriena? Stel ze gerust!