Vanaf maandag 5 november krijgen wij een 2e jaars verloskundige in opleiding in Team Asklepios! Zij zal tm 14 december met ons meedraaien tijdens het spreekuur en de diensten. Wij hebben er zin in! Mochten jullie vragen of bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid geef dit dan graag bij ons aan.

Hiernaast stelt zij zich voor:

Beste cliënt en partner,

Mijn naam is Liset Brautigam en ik ben tweedejaars student verloskunde aan de hogeschool Rotterdam. Vanaf 5 november tot en met 14 december zal ik stage gaan lopen bij Verloskundigen Barneveld. Het afgelopen schooljaar heb ik veel geleerd over de zwangerschap, de bevalling en de periode hierna en dit jaar komt daar nog veel meer kennis bij. Ik hoop in de komende weken veel te leren en ik kijk er naar uit om alles wat ik tot nu toe geleerd heb toe te kunnen passen in de praktijk. U kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, tijdens de bevalling of bij kraamvisites. Mocht u, in welke zin dan ook, bezwaar hebben met mijn aanwezigheid dan kunt u dit altijd aangeven bij de verloskundige. Dit ik geen enkel probleem.

Ik heb veel zin in de aankomende weken!

Tot ziens in de praktijk.