Ik ben Suzanne Bareman

Vanaf maandag 18 maart krijgen wij een 3e jaars verloskundige in opleiding in team de Burgt. Zij zal tot en met 26 april meelopen tijdens de spreekuren en diensten. Hierbij stelt Suzanne zichzelf alvast even voor. Wij hebben er zin in! Mocht je vragen hebben of bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid laat het ons tijdens je controle weten. Ik ben Suzanne Bareman. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Verloskunde te Rotterdam. Verloskunde is mijn passie. Het is voor mij bijzonder (aanstaande) moeders te begeleiden in de verschillende fases van de zwangerschap. Daarbij is het voor mij elke keer weer opnieuw een bijzonder moment om bij het wonder van een geboorte aanwezig te zijn. Mocht u bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, kunt u dit altijd doorgeven aan de verloskundige. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten! Suzanne Bareman

Suzanne Bareman