PowerMam Voorthuizen

De eerste 3 weken van september organiseert PowerMam een try-out voor alle zwangere vrouwen in en rond Voorthuizen. Ben jij nog op zoek naar een leuke groep om samen te sporten in de buitenlucht? Geef je dan op voor een van de lessen via de instragram of website van PowerMam!

Website PowerMam

POWERMAM!
Wil jij fit en energiek blijven tijdens en na de zwangerschap? Doe dan mee met PowerMam!
Dit kan vanaf het begin van je zwangerschap tot het einde. Gezellig met andere mams sport je mee op eigen niveau, maar train je wel je hele lichaam 💪🏻 . Een total body workout dus!

Dacht je dat je beter rustig aan kon doen tijdens de zwangerschap? Dat hoeft dus niet. Sporten tijdens de zwangerschap is hartstikke gezond, houd je spieren soepel, je blijft in conditie, hebt minder last van zwangerschapskwalen en minder last van pijnlijke benen en rug.
Bovendien kan een betere conditie helpen tijdens de bevalling!

Vanaf 1 september, 18:45 uur in Voorthuizen. We gaan heerlijk zweten in de buitenlucht, extra gezond dus!

 

BUGGY BOOTCAMP!💪🏻

Vaak is het een uitdaging om een (sport)momentje voor jezelf te vinden. Neem daarom je kindje gewoon mee met Buggy Bootcamp! Een leuke workout in de buitenlucht voor mams en kinderen tot 4 jaar (oudere kinderen kunnen mee op hun fietsje of meerijd plank).
We trainen vooral de BBB’s (buik, benen en billen), we maken gebruik van de kinderwagen en zorgen voor interactie met je kindje. Tijdens sommige oefeningen mag je je baby uit de kinderwagen halen (dit is niet verplicht).

Dinsdag of donderdagochtend 09:15 uur in Voorthuizen!

 

POWERFIT 

Geschikt voor elke vrouw! Wil jij fit, sterk en energiek worden/blijven? Geen zin in bootcamp maar wel sporten in de buitenlucht? Doe dan mee met POWERFIT! In (vrouwelijk) groepsverband train je je hele lichaam, ieder op zich met een heerlijk muziekje op om nog harder te gaan💪🏻.

Woensdag 19:45 tot 20:30 uur in Voorthuizen.

 

(De lessen zijn een try-out van 3 weken. Bij genoeg animo volgen er meer lessen)