Nieuwe waarneemster

In verband met de zwangerschap van Janneke en Daphne zullen wij naast Carlijn (die al een tijdje bij ons werkzaam is) vanaf 1 oktober versterking krijgen van Demi.

Carlijn zal veelal vanaf dan de plek van Janneke opvullen en Demi zal (totdat Daphne in januari met verlof gaat) in beide teams bijspringen voor onder andere vakanties en bijscholingen.

Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Beste zwangere en partner,

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Demi van Rooij. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en  heb de opleiding  tot verloskundige in Maastricht gevolgd. Daar volg ik momenteel nog de opleiding tot echoscopiste. Tot nu toe heb ik met veel plezier bij praktijken in Limburg en Brabant gewerkt. Toch vond ik het eens tijd om een kijkje boven de rivieren te nemen! Vanaf oktober mag ik de teams van Verloskundigen Barneveld komen versterken. Het kan dus zijn dat u mij bij de controles, bevalling of tijdens het kraambed tegenkomt.

Ik vind het belangrijk dat zwangeren en hun partners zich vertrouwd en gehoord voelen. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om jullie zo goed mogelijk tijdens deze bijzonder periode in jullie leven te begeleiden!

Wie weet tot ziens!

Demi van Rooij