Zomerwaarneemster

Voor de aanstaande zomer komt Esther van Beek werken als waarneemster in beide teams. Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Hallo (aanstaande) ouders,

 

Mijn naam is Esther. De aankomende zomermaanden kom ik verloskundigenpraktijk Barneveld versterken. Daarnaast ben ik ook werkzaam als verloskundige in de Overbetuwe.

 

Drie├źntwintig jaar geleden werd ik geboren in het ziekenhuis de Gelderse Vallei, nadat ik ruim 42 weken in mijn moeders buik had gezeten. Als kind wilde ik eigenlijk altijd kapster worden, maar op de middelbare school kreeg ik grote interesse in het menselijk lichaam. Nadat ik tijdens een proefstage met een verloskundige had meegelopen, wist ik het zeker: ik wil verloskundige worden!

 

In mijn vrije tijd spreek ik veel met vriendinnen af en kunnen we uren kletsen. Maar ik houd er ook zeker van om met een grote kop thee op de bank te relaxen.

 

Ik vind verloskunde echt een heel mooi en waardevol vak en vind het dan ook een grote eer om zo dicht bij vrouwen en partners te mogen staan in een bijzondere en kwetsbare periode in hun leven. Ik vind het belangrijk dat ouders zich gehoord voelen en achteraf goed kunnen terugkijken op de zwangerschap en de bevalling, ook al verliep het misschien niet zoals van tevoren verwacht.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Groetjes, Esther